Bij Brimos kunt u terecht voor

Wij willen u maximaal ontzorgen middels een compleet assortiment van zowel statische als dynamische borden en ondersteuningsconstructies van een eenvoudige flespaal tot bordmasten, en portalen met een overspanning tot wel 40 meter. Naast de levering van de diverse producten kunnen wij eveneens de plaatsing / realisatie voor u verzorgen.

Met de beschikbaarheid over een ruime voorraad halffabricaten en moderne productietechnieken zijn wij in staat ook voor grotere vraagstukken snel te kunnen acteren.

Bij ons kunt onder andere terecht voor:

Bewegwijzering
Een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer is een cruciaal uitgangspunt bij het beheer. Een effectieve manier om deze doorstroming te bevorderen is het aanbieden van betrouwbare en uniforme informatievoorziening aan de weggebruiker. Bij de reconstructie of aanleg van nieuwe wegen helpen wij u graag in een zo vroeg mogelijk stadium op weg.

Ondersteuningsconstructies
Dagelijks zijn we druk bezig met het ontwerpen en produceren van de meest uiteenlopende ondersteuningsconstructies. Denk hierbij aan lichtmasten, VRI en draagconstructies, portaalconstructies, zweepmasten, unimasten, hoogtebegrenzers, afspanmasten, lichtmasten, reclamemasten etc. Geen uitdaging is te groot voor ons. Door onze vakkennis en jarenlange ervaringen helpen wij mee van A tot Z.

Bebording
Goede en duidelijke informatie over verkeerssituaties is noodzakelijk voor onze verkeersveiligheid en een vlotte doorstroming. Verkeersborden spelen hierbij een belangrijke rol. Uiteraard voldoen al onze producten aan de wettelijke richtlijnen.

Signaleringstechniek
Brimos is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor diverse mobiliteitsvraagstukken zoals signaleringssystemen, parkeerverwijzing en bewegwijzering. Met onze oplossingen bent u in staat het gedrag van zowel automobilist, voetganger, fietser, reiziger als schipper te beïnvloeden door het bieden van de juiste informatie op het juiste moment.

Leveren, plaatsen en onderhouden van verkeersmaterialen
Wij nemen graag alle zorg uit handen: niet alleen tijdens de uitvoering van uw projecten, maar ook op het gebied van beheer en onderhoud. Brimos staat al jarenlang voor u klaar voor onder andere onderhoud en beheer, storingen, het plaatsen van materialen, inventarisaties en trainingen.