Eén HR Groep

De afgelopen jaren hebben diverse bedrijven zich bij HR Groep aangesloten, waaronder Brimos Borden en Techniek. Deze dochterbedrijven hebben bijgedragen aan de uitbreiding van het assortiment van HR Groep. HR Groep wil zich sterker profileren als één organisatie. Daarom gaat Brimos verder onder de naam HR Groep. Op deze wijze kan HR Groep haar naamsbekendheid verder uitbouwen en zich sterker presenteren als totaalaanbieder.

Plaatje nieuwsbrief 3

 

 

 

 

 

 

Na meer dan 50 jaar nemen wij afscheid van de naam Brimos onder de HR Groep en heten wij vanaf 1 juli 2017 HR Groep. De naam “Brimos Verkeerstechniek” blijft als merknaam voor onze dynamische producten behouden. Wat verandert er verder voor u? Behalve dat wij straks de telefoon opnemen met “HR Groep” en er HR groep op de gevel staat, verandert er niets. In Hattem blijven wij verantwoordelijk voor de productie van borden. Wij richten ons met name op de afwijkende afmetingen en wensen, de zogenoemde specials. Tevens blijven wij vanuit Hattem maatwerk leveren voor dynamische verkeerstechnische oplossingen. De werkzaamheden kenmerken zich door een hoog projectmatig karakter met veel engineeringskennis, risicobeheersing en kennis van wet & regelgeving.

Om gezamenlijk als één groep verder te gaan moet iedereen zich thuis voelen bij HR Groep. Hierbij hoort ook een nieuwe huisstijl welke we binnenkort met trots presenteren. De totale HR Groep heeft een fris en eigentijds gezicht gekregen. Dit vindt u onder andere nu al terug in ons drukwerk en later dit jaar ook onze nieuwe website. Let op! Voor webshop bestellingen kunt u als Brimos klant nog steeds bestellingen plaatsen via www.brimos.nl/webshop. Wanneer hierin iets verandert dan informeren wij u hier uiteraard over.

HR Groep wil met haar uitgebreide portfolio van data, kennis, producten, systemen, diensten en concepten, de logische adviseur en partner zijn bij het concretiseren van oplossingen. Met als doel het realiseren van een verkeersveilige en comfortabele openbare ruimte. Professioneel, flexibel, oplossingsgericht, betrouwbaar, persoonlijk, veelzijdig en kennis van zaken dat is waar wij voor staan.

Wij zijn klaar voor de toekomst!

Met vriendelijke groet,
HR Groep
Jacques Goddijn
Algemeen directeur

Poul Dijkstra
Algemeen manager HR Groep Hattem en Emmen