Intelligent Public Space Management

HR Groep zet zich in om de openbare ruimte zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Door slimme technologieën is het mogelijk om functionaliteiten toe te voegen aan bestaande producten en diensten, waardoor een product of dienst een extra bijdrage gaat leveren.

Bijvoorbeeld:
– Verkeersborden die een melding geven aan de gemeente als ze omvergereden, beschadigd of gestolen zijn.
– Afvalbakken die aangeven via welke geoptimaliseerde route de afvalbakken geleegd moeten worden.
– Met kennis over welk object waar staat, kunnen slimme combinaties van objecten in de openbare ruimte worden gemaakt.

Het voorheen statische object wordt een slim product dat informatie kan geven over zichzelf en de ruimte om het object heen. Met “Intelligent Public Space Management” wordt informatie over objecten in de openbare ruimte Actueel, Betrouwbaar en Compleet vastgelegd en gekoppeld. Objecten in de openbare ruimte worden voorzien van een sensor en sturen de verkregen informatie door aan onze database. De database zet deze informatie, via diverse applicaties, om in bruikbare beheerinformatie. Via IPSM wordt het beheer van objecten in de openbare ruimte kinderspel.

IPSM helpt overheden bij het assetmanagement, verkeerstellingen, lichtmanagement, metingen van luchtkwaliteit, geluidsoverlast, gladheid, afvalmanagement en andere slimme oplossingen.

Bekijk onderstaande animatievideo voor meer informatie:

Of bekijk deze video op Youtube.