Kinderen in Oldebroek maken verkeersborden

Drie basisscholen in Gemeente Oldebroek zijn in samenwerking met de gemeente en politie aan de slag gegaan met de actie van Veilig Verkeer Nederland ‘Verkeersborden door kinderen’. De winnende verkeersborden zijn met veel zorg door Brimos gemaakt.

Wethouder Bob Bergkamp en wijkagent Arjan van der Hoek hebben afgelopen week samen met de kinderen en hun ouders de verkeersborden onthuld.

Voor de kinderen een speciaal moment om hun tekening terug te zien op een verkeersbord. Doordat de borden afwijken van de normale waarschuwingsborden vallen ze juist heel erg op. De gemeente Oldebroek wil hiermee op een positieve manier laten zien dat er kinderen spelen en wonen in deze woonwijk. Met als doel dat weggebruikers hun snelheid aanpassen en rekening houden met de kinderen in de wijk.

Doet uw school en/of gemeente mee aan de actie ‘VVN verkeersborden voor kinderen’ neem dan contact met ons op via info@brimos.nl of bel ons op 038 – 444 23 33. Brimos is de specialist in het produceren van prachtige ‘tekening verkeersborden”.

Benieuwd naar de winnende verkeersborden? Bekijk dan snel onderstaand filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=gh0GAUDEjXQ 

 

Onthulling winnende ontwerpen verkeersbordenactie door basisschoolleerlingen in Oldebroek