Geschiedenis Brimos

De geschiedenis van Brimos gaat terug naar 1963. Brimos is ontstaan uit Bristar verhuur, Mors en Te Siepe Wegenbouw en richtte zich op het onderhoud en verhuur van wegenbouwmachines, met als nevenactiviteit het importeren van asfalteermachines. De naam Brimos werd afgeleid van de beginletters van de drie oprichters.

In de jaren die volgden nam het verkeer in Nederland sterk toe. In de jaren ’70 sloeg Brimos een nieuwe weg in met producten voor wegbebakening en geleiding bij; ‘werk in uitvoering’. De oorspronkelijke locatie in Apeldoorn werd te klein en het bedrijf verhuisde naar Hattem. In de loop der jaren heeft Brimos zich ontwikkeld tot specialist in signaleringstechniek en bewegwijzering.

Sinds 2013 was Brimos onderdeel van HR groep waarbij zij samen met mastenfabriek HR Groep Emmen een onlosmakelijke twee eenheid vormde voor de productie en levering van  utilitaire bewegwijzeringsproducten, signaleringstechnieken, draagconstructies en bebording. Om deze twee eenheid tot eenheid te maken en om ons specialisme en vakmanschap maximaal te benutten hebben wij besloten om in 2020 een eigen identiteit aan te nemen en zelfstandig samen verder te gaan onder de vertrouwde naam Brimos.