Kwaliteit

Al onze producten en diensten voldoen aan hoge eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Met diverse certificaten en normeringen is onze werkwijze geborgd en laten wij zien dat onze producten en diensten aan de gestelde eisen voldoen. Kortom uw opdracht is bij ons in uitstekende handen.

NEN-EN-ISO 9001
Om u als klant zekerheid te bieden is Brimos een ISO-9001 gecertificeerde onderneming. Vanzelfsprekend bekijken wij continu hoe wij onze processen en kwaliteitsmanagement kunnen verbeteren.

Ondersteuningsconstructies:
Door middel van voortdurende kwaliteitscontroles vóór, tijdens en na productie wordt een hoogwaardige kwaliteitsborging gegarandeerd. Voorbeelden hiervan zijn;

  • Inspecties van materiaalcertificaten
  • Controles op maatvoering, visuele lasinspectie etc. tijdens de verschillende productiestappen
  • Niet Destructief Onderzoek (NDO) op lassen
  • Controles op de conservering van onze producten, zoals het thermisch verzinken en de eventueel aangebrachte coatsystemen

Jaarlijks worden er belangrijke audits uitgevoerd door onafhankelijke keuringsinstanties op onze kwaliteitscertificaten NEN-EN-ISO 9001, NEN-EN 1090 (Staalbouw) en EN-ISO 3834  Kwaliteitsborging Laswerk)

Alle stalen ondersteuningsconstructies, waaronder ook masten en kokerportalen geschaard worden, worden thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en naar wens voorzien van een coatsysteem in elke gewenste RAL kleur. Uiteraard voldoen ook onze toeleveranciers aan de gevraagde kwaliteitseisen.

NDO onderzoek

CE keurmerk
Brimos levert producten van hoogwaardige kwaliteit met CE keurmerk. Onze producten voldoen aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. Onze verkeersborden bijvoorbeeld, middels het CE-keurmerk bent u verzekerd van betrouwbare informatie over producteigenschappen als retroreflectie, kleur en sterkte zoals deze door de Europese commissie zijn bepaald en zijn vastgelegd in de nieuwe Europese norm voor verkeerstekens de: EN12899-1.

Onze matrixborden en prismaborden zijn CE-goedgekeurd. De signaalgevers voldoen aan de wettelijk eisen (NEN EN 12966 /12988) plus de aanvullende Rijkswaterstaat levensduur eisen. Brimos heeft al sinds 10-11-2010 volledig CE gecertificeerde prismaborden inclusief besturingen in haar assortiment. De borden voldoen aan: Machinerichtlijn, CE NEN-EN 12966 en voor de constructie en duurzaamheid plus CE NEN-EN 12899-1 voor mechanische belastingen en reflectiematerialen.

Goede en duidelijke informatie over verkeerssituaties is noodzakelijk voor onze verkeersveiligheid en een vlotte doorstroming. Verkeersborden spelen hierbij een belangrijke rol. Uiteraard voldoen al onze producten aan de wettelijke richtlijnen. Waaronder Ultimate Signing, de nieuwe standaard voor verkeersborden. Ultimate Signing borden worden op de meest duurzame manier geproduceerd door middel van een voorgecoate drager en geprint beeldvlak.

Wij staan al jarenlang voor u klaar voor onder andere onderhoud en beheer, storingen, het plaatsen van materialen, inventarisaties. Onze servicemedewerkers beschikken over het VCA veiligheidscertificaat. U heeft bij Brimos altijd te maken met gekwalificeerde medewerkers.