Kwaliteit centraal

Om klanten zekerheid te bieden is Brimos een ISO-9001 gecertificeerde onderneming. Brimos levert producten van hoogwaardige kwaliteit met CE keurmerk. Al onze verkeersborden voor permanente toepassing en alle standaard verkeersborden zijn CE gecertificeerd. Middels het CE-keurmerk bent u verzekerd van betrouwbare informatie over producteigenschappen als retroreflectie, kleur en sterkte zoals deze door de Europese commissie zijn bepaald en zijn vastgelegd in de nieuwe Europese norm voor verkeerstekens de: EN12899-1.

Onze signaalgevers en prismaborden zijn CE-goedgekeurd. De signaalgevers voldoen aan de wettelijk eisen (NEN EN 12966 /12988) plus de aanvullende Rijkswaterstaat levensduur eisen. Brimos heeft al sinds 10-11-2010 volledig CE gecertificeerde prismaborden inclusief besturingen in haar assortiment. De borden voldoen aan: Machinerichtlijn, CE NEN-EN 12966 en voor de constructie en duurzaamheid plus CE NEN-EN 12899-1 voor mechanische belastingen en reflectiematerialen.

Daarnaast zijn we aangesloten bij de VNVF, Vereniging Nederlandse Verkeersborden Fabrikanten, de branche-organisatie voor toonaangevende fabrikanten van verkeersborden en bebakeningsmateriaal in Nederland. Tevens zijn onze verkeersborden voorzien van het Qualisign keurmerk. Dit staat naast het CE-keurmerk, voor kwaliteit en duurzaamheid van producten en dienstverlening om een hoog kwaliteitsniveau blijvend te kunnen garanderen.

Wij staan al jarenlang voor u klaar voor onder andere onderhoud en beheer, storingen, het plaatsen van materialen, inventarisaties. Brimos is aangesloten bij FOCWA/PACK en onze servicemedewerkers beschikken over het VCA veiligheidscertificaat. U heeft bij Brimos altijd te maken met gekwalificeerde medewerkers.

 

Klik hier voor de certificaten