Werken bij Brimos

HR Groep draagt bij aan de verhoging van de verkeersveiligheid, het zorgen voor richting en duidelijkheid door middel van bewegwijzering en het verfraaien van de openbare ruimte.
Onze producten vind je langs wegen, in stadscentra, op bedrijfsterreinen en in de toeristisch-recreatieve sector. Je komt ons dagelijks tegen en misschien zonder het je te realiseren.

Brimos (nu HR Groep Hattem) is sinds 1963 leverancier van wegbebakening en verkeersgeleidingsproducten. Waar het meer dan vijftig jaar geleden begon met de productie van verkeersborden zijn er in de loop der jaren talloze producten bijgekomen. HR Groep Hattem produceert nog steeds verkeersborden maar is tevens uitgegroeid tot elektronica specialist. Denk hierbij aan de matrixborden welke wij als in enige in Nederland produceren. Er hangen er inmiddels nu meer dan 2500 boven de Nederlandse wegen.

In 2013 is Brimos onderdeel geworden van de Holland Reliëf Groep (12 vestigingen, www.hrgroep.nl). Samen bieden wij een totaalpakket aan op het gebied van wegbebakening en verkeersgeleiding, straatbeeld, (hoofd) bewegwijzering en diensten

Sollicitaties en vragen kan je sturen naar marieke.jacobs@hrgroep.nl of telefonisch contact opnemen met Marieke Jacobs op 038 -444 2 333.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Brimos