Vakantiekracht / vliegende keep

40 uur per week/ voor de periode: zo snel mogelijk tot ongeveer eind augustus

Locatie: Hattem

Net als ons Nederlands voetbalelftal willen wij een vliegende keep in ons team! Niet voor op het voetbalveld maar voor in onze productie!
Ben jij een aanpakker die werkzaamheden wil doen op verschillende afdelingen binnen onze productie en zo wellicht gaat ontdekken welke werkzaamheden je echt leuk vindt voor in de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie bestaat uit allerlei werkzaamheden op verschillende afdelingen zoals het magazijn, plaatwerkerij, zeefdrukkerij, spuiterij en de grafische afdeling. Je kunt denken aan het verzendklaar maken van verkeersborden, het klaarzetten van verschillende materialen voor de productie, helpen met het maken van de grote blauwe bewegwijzering die je langs de snelweg vindt etc. Kortom bij ons hoef jij je niet te vervelen.

Word jij deze zomer een onderdeel van ons team dan kom je zeker niet op de reservebank te zitten. Je medespelers zijn allemaal enthousiaste vakmensen en heten je van harte welkom.

Het salaris is marktconform en wij houden rekening met jouw reeds geplande vakantie.

Meer informatie over ons bedrijf kan je vinden op www.brimos.nl en voor vragen kan je terecht, door te bellen of te mailen, met Marieke Jacobs (marieke.jacobs@brimos.nl / 038-444 2 333)