Vertrouwde gezichten in een nieuw jasje

Voor veel van onze relaties is Brimos geen onbekende. Brimos is immers één van de oudste bordenfabrikanten van Nederland. In 1963 werd Brimos opgericht en in de meer dan 50 jaar die daarna volgden heeft Brimos een grote bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid in Nederland en daarbuiten. Van 2013 tot april 2020 was Brimos onderdeel van HR Groep waarbij zij samen met mastenfabriek HR Groep Emmen een onlosmakelijke twee eenheid vormde voor de productie en levering van utilitaire bewegwijzeringsproducten, signaleringstechnieken, draagconstructies en bebording.

Vandaag de dag willen wij deze twee-eenheid tot eenheid maken om ons specialisme en vakmanschap maximaal te benutten en om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiervoor nemen wij afscheid van HR Groep en zullen wij vanuit Emmen en Hattem samen verder gaan onder de vertrouwde naam Brimos.

Met Brimos willen wij u maximaal ontzorgen door een compleet assortiment van zowel statische als dynamische borden en draagconstructies van een eenvoudige flespaal tot portalen met een overspanning van circa 35 meter. We beschikken over een ruime voorraad halffabricaten en moderne productietechnieken waardoor wij in staat zijn om te allen tijde snel te kunnen acteren, ook voor grotere vraagstukken. Naast de levering van onze producten kunnen wij ook de plaatsing en realisatie voor u verzorgen.

 

Wat verandert er voor u als klant en / of als leverancier
In principe verandert er voor u niets. Vanuit het Sales Support team in Hattem staan ​​onze medewerkers voor u klaar om u verder te helpen met al uw vragen, offerte-aanvragen en / of opdrachten. Ook onze afdeling Inkoop blijft ongewijzigd.

Omdat ook wij de maatregelen omtrent het Coronavirus hoog opnemen is het helaas niet mogelijk om u op korte termijn te bezoeken. Natuurlijk brengen wij hier graag verandering in zodra de omstandigheden dit toe laten zodat wij u als onze relatie ook een persoonlijke toelichting kunnen geven en uw vragen kunnen beantwoorden.
Heeft u tot die tijd vragen of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem gerust contact op!

Ons hele team staat graag voor u klaar.

info@brimos.nl
T. 038 – 444 23 33